Solförmörkelse

Vilken seg dag alltså!  Den annars så blåa himmeln har nu förvandlats till ett grått molntäcke. All energi sögs ur mig imorse vid halv 10 när pappa kom instolpandes i mitt rum och väckte mig. Planerna om nya headerbilder som skulle tas idag blev flyttade till papperskorgen. Men hey! Jag är en Happiie_gurl ändå, för vet ni vad babycakes, Idag ska jag gå på världspremiären av "Eclipse"! Innan det blir det också restaurangbesök #2 denhär veckan. Gillar gillar gillar...

Den oversizade tishan och dom små hotpantsen från inatt sitter fortfarande kvar på kroppen så jag känner det är dags för en dusch. En lång sådan också.... Jag möter upp en vän vid fyra på cykel så jag hinner väll gott och väl bli ett russin tills dess va? Go fucking od. Hör av mig senare!
Lagom höga förväntningar. Hallandsposten hade gett filmen 4/5!
Min vardag | | Kommentera |

La cocaracha

Godkväll vänner. I nuläget ligger jag i min stora säng och håller på att dö av värmeslag. Haha! Det är verkligen jättevarmt i mitt rum ikväll från dagens hetta.

Idag var det somsagt första dagen på jobbet för min del och det var med nöd och neppe jag kom dit i tid! Men jag hann! Haha... Ställde klockan på nio men snoozade till halv tio kanske då jag fick ett sms av My. Dagen rullade på. Lekar, sångpass, fruktstund och sagor. Jag har nog världens roligaste sommarjobb!
Efter jobbet cyklade jag hem, plockade iordning lite på mitt rum och tog en snabbdusch innan jag tog cykeln ner till stan och mötte Julia för middag. Vi åt på restaurangen "La cocaracha". Där kan man bland annat välja rätter som, tacos och nachos. Jättegott! Men vad mätt man blev! Trots det klämde jag ner lite glass ifrån Sandy's.... Efter maten gick jag och Julia en runda istan. Spelade in lite videos (Vågar jag visa? haha!) och tog lite...hmm... foton. Haha! Nu är jag hemma igen och ska snart ta och lägga mig. Imorgon ska jag ta mina foton till headern, Det har ju inte blivigt av innan... Har haft fullt upp!
Ett par bilder från idag. Det har varit jättefint väder i Halmstad idag men nu på kvällen blev det plötsligt mulet och började regna och åska. Hoppas bara det inte håller i sig tills imorgon! Men det tror jag inte =)
Nehepp, dags för mig att hoppa in i drömmarnas värld. Ses igen imorgon, med lite mer updaes!♥
Min vardag | | Kommentera |

Fyra blondiner, två brunetter

Min dag har varit härlig. Bad i brott och grill i park. Skippade dendär turen på stan, sommaren är ju här!

Fin kväll, fint väder, fint vatten.
Och juste! Vid 1-tiden idag var jag ju på ett möte som handlade om mitt jobb som jag kommer att jobba på nu varje tisdag. Jag ska vara ledare på ett såkallade "sommarkollo" som är en gång i vekan då barn får komma till vår kyrka för att tex leka, baka och gå på utflykter. Mötet hölls i en annan ledares lägenhet som var jättemysig. Så konstnärlig och kreaktiv på något sätt.
Nu är det verkligen dags för mig att släcka lampan. Imorgon är det somsagt första dagen på jobbet! Puss!
Min vardag | | En kommentar |
Upp