NY BLOGG

Hej på er som följer min blogg på ett eller annat sätt.
Nu är det såhär att jag tänker överge min fina blogg som har funnits sedan 2008. Vi har varit med om mycket, bloggen och jag, men nu är det dags att gå vidare. Bloggen kommer dock alltid finnas kvar, det finns inte en chans att jag raderar alla minnen i form utav bilder och text som jag har samlat på mig genom åren. Denna blogg var under en lång tid under min uppväxt mitt ankare som hjälpte mig hålla huvudet ovanför vattenytan när tonårskraven kom med allt från bra betyg till alkohol, BH storlekar, olycklig kärlek och så vidare... Jag kunde istället fokusera på att fota, redigera och skriva.
När jag slutade blogga för några år sedan, ungefär i samma veva som jag tog studenten, tappade jag mig själv på något sätt. Det låter kanske löjligt, att något så simpelt som en blogg skulle vara en del utav en men så var det verkligen. Jag har nog inte insett detta förens nu. Så nu ska jag börja igen, skriva, fota och redigera, helt utan några som helst krav utan endast för att tillföra den kreativitet som mig i många år fattats.
 
Så, om ni saknar min blogg på ett eller annat sätt, Klicka er in HÄR på min nya blogg på nouw.com. Hoppas vi ses där. ♥
 
 
PS. Kommer inte att skriva ut bloggen på andra sociala medier förens om någon vecka eller så, så ni får en exklusiv förhandsvisning (HAHA)
Min vardag | | Kommentera |
Upp